Site Overlay

Dinnershow op Maat

“Dinnershow op Maat” is een middag/avond gevuld met zang, dans en ander entertainment onder het genot van een heerlijk diner/hapje en drankje.

Samen met Jacqueline Bernard ben ik begin 2019 Dinnershow op Maat gestart. Een dinnershow concept waarbij we graag met de klant in gesprek gaan om de gehele middag en/of avond op maat te maken. Onze cast bestaande uit 13 professionals kan in zijn geheel ingezet worden, maar we bieden ook een kleinere cast aan.

Bent u opzoek naar entertainment voor uw bedrijfsfeest en wilt u uw werknemers laten genieten van een sfeervolle avond op de zaak? Dan regelen wij van Dinnershow op Maat het entertainment op uw bedrijfsavond! Of bent u juist opzoek naar een intiemere setting of thema avond? Ook daarvoor hebben wij verschillende opties.

Alles wordt op maat gemaakt naar uw wensen en tegenwoordig in verschillende samenstellingen conform de huidige maatregelen.

Klik op de button en bekijk onze nieuwe website!!!Wij zijn Viviane en Jacqueline en wij regelen simpelweg uw Dinnershow op Maat!

Fotografie: Nadja Willems van Studio Soest
Follow by Email
LinkedIn
Instagram