Site Overlay

Tinder uitgespeeld?!

Uren swipen, afspreken met onbekenden, jezelf elke keer weer leuk neerzetten, mensen die té laat of helemaal niet komen opdagen en mensen die alleen maar aandachtsgeil zijn op matches. Herken jij het Tinder patroon al?

Mijn Tinder avontuur begon in januari 2019. Ja om eerlijk te zijn had ik Tinder in 2015 ook al een keer geïnstalleerd, maar toen al heel snel uitgespeeld. Niet dat ik geen leuke mensen tegen kwam in 2015, alleen was het toen nog geen spelletje voor mij. Ik was te onzeker en te druk bezig om mijn doel te bereiken. Er was geen ruimte voor een vriend in mijn weg naar de top!

Nu vind ik dit erg lastig voor te stellen met een leuke vriend aan mijn zijde die mij geweldig goed helpt om mijn doelen te bereiken. Goed in 2019 heb ik Tinder dan toch maar opnieuw opgestart, deels onder druk van een vriendin, deels omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar wat (en vooral wie) er allemaal ‘rond hing’ in die digitale omgeving en deels ook omdat ik iemand wilde ontmoeten om mijn leven mee te delen.
Tja is Tinder dan wel het beste medium hoor ik je denken? ‘Nee’ was ook mijn eerste reactie hierop, maar het was wel een eerste gemakkelijke stap om te maken in mijn zoektocht. Ik moest er nog helemaal niet aan denken om bijv. een Lexa account aan te maken, dat voelde gelijk weer zo serieus.

Maar serieus was ik wel, zo ging ik specifiek opzoek naar mannen die ook meer wilden dan een one night stand. Iedereen zijn doel, mij hoor je niet oordelen. Het was in ieder geval niet mijn doel en zo plaatste ik leuke, maar degelijke foto’s en swipte ik heel doelbewust. Er zijn een heleboel sites met tips en tricks voor Tinder, maar de beste tip die ik gekregen heb kwam van een vriendin die ondertussen professioneel Tinder kampioen was geworden. Haar tip was om je afstand naar (in mijn geval) mannen zo laag mogelijk te zetten, dus op 2,5 km. Zo zie je alleen de mannen die in de buurt zijn en zie je daarnaast de mannen die jou naar rechts geswiped hebben van buiten de 2,5 km straal.
Geniale tip al zeg ik het zelf en die heb ik dan ook maar ingezet!
Aan andere tips en tricks doe ik niet want daar zijn al genoeg blogs over geschreven. Echt gekke dates of bijzondere situaties heb ik niet meegemaakt. Ik denk dat mijn degelijke foto’s misschien net wat te degelijk waren, maar hey, het leverde wel matches, dates en uiteindelijk een vriend op.

Waarom ik dit stuk dan schrijf?
Nou, bijna een jaar geleden heb ik mijn vriend via Tinder ontmoet en als in het begin iemand vroeg hoe ik hem had leren kennen vond ik het beschamend om te zeggen via Tinder. Ik ben geen uitgaansbeest of feestganger dus dan wordt het al lastiger om iemand tegen te komen. En zoals mijn moeder zou zeggen ‘ze komen niet bij je aan de deur’ dus voelde ik me gedwongen om toch maar te gaan swipen. Nu ben ik enorm trots op mijzelf dat ik me over alle zogenaamde ’tegens’ heb verzet en toch ben gaan Tinderen. Het is een succesverhaal geworden wat ik nu, een jaar later graag aan iedereen vertel die het maar wil horen wil.
Ik heb Tinder uitgespeeld!!!

1 thought on “Tinder uitgespeeld?!

  1. Wilma dorrestijn says:

    Geluk vinden is het belangrijkste en dat is je gelukt! Heel veel fijne en liefdevolle jaren samen en maak mooie herrineringen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
Instagram