Site Overlay

Willkommen, Bienvenue Welcome!

Welkom op mijn site!
Als je een kijkje hebt genomen dan heb je al een boel informatie gelezen over mijn werk als danseres en dans docent. Naast deze twee geweldige banen doe ik nog veel meer en dit deel ik graag met je!

Nu hoor ik je denken, wat maakt jou leven zoveel interessanter dan mijn leven, nou dat is het niet!
Het verschil tussen jou en mij is alleen dat ik er graag over schrijf en jij het misschien liever bij het lezen ervan houd.

Sinds ik in 2015 voor de website Theaterparadijs.nl ben begonnen met schrijven heb ik het goed te pakken. Zo schrijf ik graag over voorstellingen die ik bezoek, reizen die ik maak, wat er allemaal achter de schermen gebeurt in een theater en hoe sommige ouders met de gekste acties en vragen naar me toe komen.
Daaruit zal mijn blogpagina ontstaan! Wat houd mij bezig? Wat houd jullie bezig? En hoe is het om als ZZP-er door het leven te gaan?! We maken allemaal een boel mee en soms is het prettig even een kijkje te nemen in de chaotische gebeurtenissen van iemand anders.

Met een beetje gevoel voor taal en een kleine dosis dyslexie ga ik proberen een gevarieerd en ontspannen blog neer te zetten met aan het begin van elke maand een nieuw verhaal.

Gaat me dat lukken? Dat gaan we hopelijk samen ontdekken. Zo had ik ook niet gedacht dat ik een website kan bouwen, maar met een broertje vol kennis, Google die nog meer weet en hier en daar wat ge-struggle is het me gelukt en ben ik er stiekem wel trots op 😀
Af is de site nog niet, maar als je op de follow button klikt dan ben je als eerste op de hoogte zodra er een nieuw verhaal verschijnt, spannend hé? Ik vind van wel!

Elk avontuur begint met een eerste stap, wandel je mee?
– Alice in wonderland –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
LinkedIn
Instagram